BESTE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING

SNELLE LEVERTIJDEN

EIGEN PLAATSINGSSERVICE

ALLE RAL-KLEUREN MOGELIJK

Retouren/ herroepingsrecht

Cameramasten worden op volgens specificaties van de klant vervaardigd. We hebben de profielen liggen, voor elke bestelling wordt het profiel op de juiste lengte gemaakt, wordt de mast eventueel in de juiste kleur gecoat en komt de juiste bevestiging eronder. Cameramasten kunnen niet retour (conform artikel 11.9 van onze algemene voorwaarden). 

Onderdelen kunnen wel retour, tenzij ze voor u als maatwerk geproduceerd zijn of in een RAL kleur naar keuze op verzoek van u gecoat zijn. Binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling kunt u de retour per email melden (info@dekkercameramasten). U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt. onbeschadigd en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening, behalve wanneer een product geretourneerd wordt omdat wij verkeerd geleverd hebben/ een product beschadigd bij u aangekomen is. Neemt u dan contact met u op, wij sturen u een retouretiket toe.

Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van het retourartikel crediteren.

Wilt u bij uw retourpakketje alstublieft even een papiertje met uw gegevens (naam, bestelnummer) in doen? Dan kunnen wij dit het snelste matchen en afhandelen!  


Het retouradres is: 

Dekker Cameramasten
afdeling retouren
Van Foreestallee 41
7773 DC Hardenberg