BESTE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING

SNELLE LEVERTIJDEN

EIGEN PLAATSINGSSERVICE

ALLE RAL-KLEUREN MOGELIJK

Mobiele cameramasten

Mobiele cameramasten

Bij Dekker Cameramasten luisteren we naar de wensen van onze klanten en blijven we onze aluminium cameramasten doorontwikkelen voor diverse toepassingen. Zodra we de vraag naar mobiele cameramasten signaleerden, gingen we direct aan de slag. We presenteren nu met trots: de mobiele mast met verplaatsbaar frame en de mobiele mast met containerklemmen. Ontdek en bestel ze hier, rechtstreeks bij de ontwerper en producent. We hanteren scherpe prijzen en korte levertijden. 


Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
 1. Rating:
  0%
  Verplaatsbare aluminium cameramast 4 meter Ø 90mm met vrijstaand tegelframe
  € 1.210,00 (consumentadviesprijs) Wederverkoper? Klik hier! € 1.000,00
 2. Rating:
  0%
  Verplaatsbare aluminium cameramast 3 meter Ø 90mm met vrijstaand tegelframe
  € 1.179,75 (consumentadviesprijs) Wederverkoper? Klik hier! € 975,00
 3. Rating:
  0%
  Aluminium cameramast 4 meter Ø60mm met containerklemmen
  € 332,75 (consumentadviesprijs) Wederverkoper? Klik hier! € 275,00
 4. Rating:
  0%
  Aluminium cameramast 5 meter Ø60mm met containerklemmen
  € 344,85 (consumentadviesprijs) Wederverkoper? Klik hier! € 285,00
 5. Rating:
  0%
  Aluminium cameramast 6 meter Ø60mm met containerklemmen
  € 356,95 (consumentadviesprijs) Wederverkoper? Klik hier! € 295,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina

Waarom een mobiele cameramast?

Vaak kunnen cameramasten permanent of semi-permanent worden geplaatst, bijvoorbeeld met een kantelanker, muurbeugel of als vaste mast direct in de grond. Toch zijn er vele situaties waarin dit niet mogelijk is, of waarin een mobiele oplossing beter op het doel aansluit. Denk bijvoorbeeld aan evenementen en bouwlocaties met tijdelijke camerabewaking, waar het in- en uitgraven of monteren en demonteren van cameramasten ongewenst is. Een mobiele cameramast biedt hier uitkomst. We laten u graag onze oplossingen zien!


Mobiele cameramast met verplaatsbaar frame

Dé oplossing voor evenementen, beurzen en bouwlocaties: de mobiele cameramast met verplaatsbaar frame. Deze unieke oplossing van Dekker Cameramasten maakt het mogelijk om flexibel verschillende objecten tijdelijk te bewaken. Ook voor timelapses of webcam streams vanuit verschillende posities is dit een top-oplossing. Het vrijstaande tegelframe biedt plaats voor vier betontegels ter verzwaring, net als voor de meegeleverde kantelbare mast met vierkante voetplaat. Het geheel is gemakkelijk te (de)monteren, te verplaatsen en te vervoeren.


Mobiele cameramast voor containers

Wie wel eens goederen per container laat transporteren, kent de stress: is mijn lading wel veilig, ben ik wel verzekerd als er wat mee gebeurt, is die containerwerf of overslagplek wel bewaakt? Door zelf bewakingscamera’s op uw containers te plaatsen, neemt u de veiligheid van uw lading in eigen hand. Deze situatie schreeuwt om een mobiele oplossing; ontdek onze cameramasten met meegeleverde containerklemmen! De lichtgewicht aluminium masten zijn handzaam en met de speciale klemmen monteert u ze eenvoudig aan uw containers. 


Afwerking en opties

Beide soorten mobiele cameramasten zijn leverbaar in verschillende lengtes tussen de 3 en 6 meter. Met containerklemmen in 4, 5 en 6 meter, en met verplaatsbaar frame in 3 en 4 meter. Optioneel leveren we een anti-klimbeugel bij iedere mast, zodat uw bewakingscamera zelf ook veilig is. We produceren de mobiele cameramasten vooruit met veelgevraagde coatings zoals wit RAL9010, zwart RAL9005 en/of zilver anode. Zo is het verplaatsbaar frame beschikbaar in wit, anode en zwart. De mobiele cameramast met containerklemmen is leverbaar in wit en anode. Geef gerust al uw wensen aan in uw offerteaanvraag.


Vragen over mobiele cameramasten?

Heeft u vragen over onze mobiele cameramasten, bijvoorbeeld welke voor u de beste oplossing biedt? Bel ons gerust op 0523 745 800, we helpen u graag! Ook als uw oplossing er niet bij zit horen we het graag. Wie weet brengt u de vonk voor de volgende ontwikkeling in mobiele cameramasten.